Sastojci:
- 1 veća konzerva tunjevine
- 200 g mariniranih šampinjona
- 400 g krompira
- 2 veće šargarepe
- 1/2 manjeg karfiola
- 100 g graška
- 100 g kiselih krastavaca
- 2 kašike soka od limuna
- 2 kašike soja sosa
- 200 g majoneza
- 1 dl pavlake
- mešavina začina, so
Priprema:
1. Krompir zajedno sa ljuskom obariti u slanoj vodi. Potom ga ocediti od suvišne tečnosti, oguliti i iseći na kockice.
3. Marinirane šampinjone iseći na listove, a kisele krastavce na kockice.
4. U odgovarajućoj posudi sjediniti majonez, pavlaku, soja sos, sok od limuna i začine po ukusu pa dobro izmešati da se dobije ujednačena smesa.
5. Sjediniti krompir, šargarepu, karfiol, grašak, šampinjone i kisele krastavce. Dodati oceđenu tunjevinu, preliv od majoneza i polako promešati varjačom.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)