Sastojci:
- 1 praziluk
- 4 šargarepe
- 4 jajeta
- 4 srednja krompira
- 1 kašičica senfa
- 2 dl milerama
- 2 dl majoneza
- 200 g ćurećih prsa (salame)
- mešavina začina
Priprema:
1. Šargarepu i krompir oguliti, a potom obariti u slanoj vodi. Ocediti od suvišne tečnosti i ostaviti da se ohladi te iseći na kockice.
3. Praziluk i ćureću salamu iseckati na kockice.
4. U odgovarajućoj posudi sjediniti praziluk, salamu, jaja, krompir i šargarepu.
5. Posebno umutiti majonez, senf i mileram te preliti preko seckanih sastojaka. Dodati začine po ukusu i polako promešati varjačom. Pripremljenu salatu ostaviti u frižideru da se ohladi.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)