Sastojci:
- 1 veća keleraba
- 2 šargarepe
- 1 glavica crnog luka
- 2 čena belog luka
- 80 g celera
- 60 g kupusa
- 5 dl soka od paradajza
- bosiljak
- 3 kašike ulja
- mešavina začina
Priprema:
1. Kelerabu, šargarepu i celer očistiti i izrendati na krupno rende.
3. Na malo ulja propržiti crni i beli luk a zatim dodati šargarepu i celer te i njih kratko propržiti. Nastaviti sa dinstanjem uz povremeno dolivanje vode po potrebi.
4. Kada je povrće napola dinstano, sipati sok od paradajza i istu količinu vode i kuvati dok ne proključa. Zatim dodati kelerabu i kupus i nastaviti sa kuvanjem na umerenoj temperaturi dok povrće ne omekša. Pred kraj kuvanja dodati bosiljak i začine po ukusu.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Novi parfem Club de Nuit BLING brenda Armaf svečano je predstavljen na ekskluzivnom događaju koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, influensera iz regiona i sveta, kao i medija
19/12/2025
Saznajte višeDeseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)