Sastojci:
- 600 g mlevene junetine
- 1 glavica crnog luka
- 2 šargarepe
- 200 g graška
- 2 kašike vuster sosa
- 2 dl juneće supe
- 1 dl soka od paradajza
- 700 g krompira
- 20 g parmezana
- 2 kašike pavlake
- 2 kašike putera
- 200 g kačkavalja
- 1 jaje, ulje, so
Priprema:
1. Crni luk očistiti i iseći na kockice, šargarepu izrendati na krupno rende.
3. Kada je meso napola dinstano, dodati grašak, vuster sos, sok od paradajza i soli po ukusu te nastaviti sa dinstanjem dok svi sastojci ne omekšaju.
4. Krompir obariti u slanoj vodi a potom ocediti.
5. Obareni krompir ispasirati te sjediniti sa puterom, pavlakom i parmezanom, dodati soli po ukus i promešati.
6. U nauljenu tepsiju sipati smesu od mesa, zatim rasporediti fil od krompira i odozgo posuti rendanim kačkavaljem. Peći u zagrejanoj rerni na 200 ºC dok ne porumeni.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Novi parfem Club de Nuit BLING brenda Armaf svečano je predstavljen na ekskluzivnom događaju koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, influensera iz regiona i sveta, kao i medija
19/12/2025
Saznajte višeDeseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)