Sastojci:
1 konzerva tunjevine u komadićima
1 glavica crnog luka
180 g pirinča
150 g kačkavalja
1 dl belog vina
5 kašika ulja
mešavina začina, so
Priprema:
1. Na malo ulja propržiti sitno seckan crni luk kako bi porumeneo.
2. Dodati pirinač, sipati belo vino i 2 dl vode, poklopiti i kuvati dok ne proključa. Potom skloniti sa ringle i sačekati da pirinač upije svu tečnost.
3. Dodati tunjevinu, zajedno sa uljem iz konzerve, rendani kačkavalj, začine po ukusu i polako promešati.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)