Sastojci:
1 konzerva tunjevine u komadićima
1 glavica crnog luka
180 g pirinča
150 g kačkavalja
1 dl belog vina
5 kašika ulja
mešavina začina, so
Priprema:
1. Na malo ulja propržiti sitno seckan crni luk kako bi porumeneo.
2. Dodati pirinač, sipati belo vino i 2 dl vode, poklopiti i kuvati dok ne proključa. Potom skloniti sa ringle i sačekati da pirinač upije svu tečnost.
3. Dodati tunjevinu, zajedno sa uljem iz konzerve, rendani kačkavalj, začine po ukusu i polako promešati.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Novogodišnja dekoracija u domu Tamare Dragičević i Petra Benčine kao iz najlepše bajke
Jelka Tamare Dragičević je prelepo ukrašena
22/12/2024
Saznajte višeNugat kuglice po receptu Nine Janković, novogodišnja poslastica koja se topi u ustima
Recept Nine Janković za nugat kuglice obožavaće cela porodica
22/12/2024
Saznajte višeSnežna novogodišnja bajka bez jelke! Deca su bili dekorateri Mirkinog prazničnog doma
Dom Mirke Vasiljević i Vujadina Savića je u pravom novogodišnjem ruhu
21/12/2024
Saznajte višeHONOR 200 Smart – saveznik za sve zimske avanture
HONOR 200 Smart – saveznik za sve zimske avanture
20/12/2024
Saznajte višePosne palačinke spremne za 10 minuta: Bez mleka i jaja, a mekane kao duša
Posne palačinke za celu porodicu
20/12/2024
Saznajte više
Komentari (0)