Sastojci:
400 g pilećeg belog mesa
400 g brokolija
4 paradajza
2 dl pavlake
100 g majoneza
4 kašike soja sosa
1/2 limuna
4 kašike ulja
1/2 kašičice belog luka u prahu bosiljak
so
mešavina začina
biber
Priprema:
1. Piletinu poprskati soja sosom, a potom je propržiti na malo ulja da porumeni.
2. U odgovarajuću šerpu sipati vodu, dodati malo soli, sok od limuna i cvetove brokolija, pa kuvati dok brokoli ne omekša.
3. Paradajz iseći na kocke.
4. Posebno umutiti majonez, pavlaku, beli luk u prahu, bosiljak i začine po ukusu.
5. U odgovarajućoj posudi sjediniti prženu piletinu, oceđen brokoli i paradajz, preliti pripremljenom mešavinom i polako promešati.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte višeDea Đurđević istopila 30 kilograma uz pomoć doručka od četiri namirnice
Doručak Dee Đurđević sastoji se od ovih namirnica
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)