Sastojci:
1 kruška
50 g plavog sira
45 g šunke
5 g rukole
biber
nekoliko listova zelene salate
5 g pesto sosa
20 g paradajza
10 g crvenog luka
10 g paprike, so
10 g krastavca
2 g belog luka
10 ml maslinovog ulja
bosiljak
origano
8 g pinjola
Priprema:
1. Krušku očistiti i iseći na kriške. Plavi sir iseći na komade, pa sa kriškama kruške uviti u listove šunke.
2. Posebno sjediniti listove zelene salate i rukole i servirati na sredinu tanjira. Preko salate složiti zamotuljke sa kruškama.
3. Posebno pripremiti svežu salsu. Sjediniti seckani paradajz, crvenu papriku i luk, krastavce, beli luk i pinjole. Dodati pesto sos, maslinovo ulje, origano, bosiljak, pinjole i začine po ukusu. Sve promešati.
4. Pripremljenu salsu preliti preko paketića od krušaka.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)