Sastojci:
- 800 g svinjskog mesa od buta
- 2 glavice crnog luka
- 1 dl neutralne pavlake
- 2 čena belog luka
- 1 kašika senfa
- 4 dl juneće supe od kocke
- 4 kašike ulja
- brašna po potrebi
- mešavina začina
- biber
Priprema:
1. Svinjski but iseći na šnicle pa ih istanjiti tučkom za meso i začiniti po ukusu.
2. Šnicle premazati senfom i uvaljati u brašno. Zatim ih pržiti na vrelom ulju dok ne porumene, te ih izvaditi i ostaviti na toplom.
3. Crni luk iseći na kockice i propržiti na masnoći od mesa. Dodati senf i pasirani beli luk pa naliti supom i ostaviti da proključa.
4. Potom vratiti šnicle i kuvati na umerenoj temperaturi dok meso ne omekša.
5. Pred kraj kuvanja dodati neutralnu pavlaku i začine po ukusu pa promešati.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)