Sastojci:
- 6 svinjskih krmenadli
- 2 dl belog vina
- 2 dl soka od paradajza
- 2 dl mleka
- 0,5 dl ulja
- 1 kašičica šećera
- 100 g brašna, so
- mešavina začina
Priprema:
1. Svinjske krmenadle istanjiti tučkom za meso i začiniti po ukusu. Potom ih uvaljati u brašno.
3. U odgovarajuću vatrostalnu posudu sipati polovinu pripremljene smese, potom poslagati krmenadle i preliti ih preostalom mešavinom. Peći u zagrejanoj rerni na 200 ºC dok suvišna tečnost ne uvri a meso ne omekša.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)