Sastojci:
- 2 pileća bela mesa
- 300 g spanaća
- 1 glavica crnog luka
- 2 čena belog luka
- 4 lista kačkavalja
- 2 jajeta
- 150 g brašna
- prezli po potrebi
- mešavina začina
- 1 kg krompira
- ulje, so
Priprema:
1. Pileće belo meso odvojiti od kostiju tako da se dobiju 4 šnicle. Šnicle zarezati po sredini, otvoriti i istanjiti tučkom za meso.
3. Crni i beli luk što sitnije iseckati i propržiti na malo ulja. Potom dodati spanać, začine po ukusu i promešati.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)