SASTOJCI:
- filet somovine
- 100 ml belog vina
- so
- biber
- Moja Kravica maslac
Za sos:
- 20 ml bistre riblje supe
- 30 g maslaca
- 100 ml Moja Kravica KUHINJICA pavlake za kuvanje
- prstohvat šafrana
PRIPREMA:
File somovine posoliti, pobiberiti, pa kratko propržiti u vrelom ulju. Naliti belo vino pa kuvati dok ne ispari.
U međuvremenu u manju posudu sipati riblji bujon, dodati maslac, Moja Kravica KUHINJICA pavlaku za kuvanje i prstohvat šafrana pa prokuvati na tihoj vatri. File somovine preliti pripremljenim sosom i poslužiti odmah.
Pročitajte još
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)