Sastojci:
- 800 g pilećeg belog mesa
- 3 parčeta hleba
- 2 čena belog luka
- 1 dl crnog vina
- 100 g badema
- 3 dl pileće supe
- 100 g majoneza
- 100 g kačkavalja
- 4 kašike ulja
- mešavina začina, biber
Priprema:
1. Hleb iseći na krupnije kocke, a beli luk sitno iseckati.
3. Pileće belo meso iseći na šnicle i propržiti na malo ulja pa dodati pripremljeni umak od badema, crno vino, pileću supu i začine po ukusu. Kuvati na umerenoj temperaturi dok meso ne omekša.
4. Pred kraj kuvanja dodati rendani kačkavalj i majonez te polako promešati.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)