Sastojci:
- 400 g pileće džigerice
- 200 g listova slanine
- 150 g suvih šljiva bez koštica
- ulje
- čačkalice
Priprema:
1. Džigerice uzdužno preseći napola tako da se od jedne dobiju dve polovine. Očistiti ih od žilica.
3. Na svaki list slanine staviti komad džigerice i suve šljive a zatim pažljivo urolovati i probosti čačkalicom.
4. U teflonski tiganj sipati malo ulja a zatim poslagati u njega paketiće džigerice u slanini. Poklopiti ih i peći najpre sa jedne a potom i sa druge strane dok ne porumene.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)