Sastojci:
- 2 veća svinjska filea
- 2 čena belog luka
- 1 glavica crnog luka
- 300 g pelata paradajza
- 2 kašike krem sira
- 30 g parmezana
- 150 g listova bekon slanine
- 0,5 dl ulja
- mešavina začina
- so, biber
Priprema:
1. Svinjske filee iseći na medaljone, istanjiti ih tučkom za meso i začiniti po ukusu. Crni i beli luk sitno iseckati, a pelat paradajza iseći na kocke.
3. Na masnoći od mesa propržiti crni i beli luk, pa dodati pelat paradajza i začiniti po ukusu. Dinstati dok suvišna tečnost ne uvri, te skloniti sa ringle i ostaviti da se ohladi.
4. U ohlađenu masu umešati krem sir i parmezan.
5. Pržene medaljone premazati pripremljenim filom, zatim ih uviti u listove slanine i poređati u nauljenu tepsiju, pa ih staviti u zagrejanu rernu da se zapeku.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Novi parfem Club de Nuit BLING brenda Armaf svečano je predstavljen na ekskluzivnom događaju koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, influensera iz regiona i sveta, kao i medija
19/12/2025
Saznajte višeDeseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)