Sastojci
3 para pilećih grudi
kašičica bosiljka
kašičica mlevene paprike
1/2 kašičice peršuna
1/2 šolje meda
1/2 šolje senfa
so, biber
Priprema
2. Piletinu posolite i pobiberite i poređajte u pouljen pleh za pečenje. U posudi pomešajte med, senf, bosiljak, mlevenu papriku i peršun. Dobro promešajte, pa polovinom prelijte piletinu.
3. Piletinu pecite 30 minutau zagrejanoj rerni. Piletinu zatim okrenite i premažite ostatkom sosa. Pesite još 10 do 15 minuta. Sačekajte 10 minuta da se meso ohladi pre nego što ga poslužite.
Pročitajte još
Održana manifestacija Evropskog programa Taste FRUITful LIFE
Održana manifestacija Evropskog programa Taste FRUITful LIFE
25/11/2024
Saznajte višeNovo na tržištu: Muči vas kamen u bubregu ili žuči? Dijalitička voda - saveznik koji leči
Dijalitička voda, savršen saveznik protiv kamena u bubregu
25/11/2024
Saznajte višeRecept Slavice Rokvić za posne paprike, njena porodica ih obožava
Recept za post iz kuhinje Slavice Rokvić
24/11/2024
Saznajte višeRokija su žene obožavale, a danas najbolji dasa iz Srećnih ljudi izgleda ovako FOTO
Roki iz Srećnih ljudi danas
23/11/2024
Saznajte višeNeda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)