Sastojci
400 g kuvanog mlevenog kestena
omanji koren celera
30 g pančete ili šunke
2 čena belog luka
2 lovorova lista
parmezan
so, biber
Priprema
2. Kratko pržite, pa dodajte kesten, lovorov list i vode koliko je potrebno da dobijete željenu gustinu.
3. Kuvajte oko 20 minuta na laganoj vatri, posolite ako ima potrebe (ako ste umesto pančete stavili slanu šunku, budite oprezni pri soljenju).
4. Pred služenje izvadite lovor, a svaki tanjir supe pospite parmezanom i biberom.
Napomena: Da bi vam supa bila fino kremasta, vodu postepeno i lagano dodajte, kako je ne bi bilo previše.
Pročitajte još
Održana manifestacija Evropskog programa Taste FRUITful LIFE
Održana manifestacija Evropskog programa Taste FRUITful LIFE
25/11/2024
Saznajte višeNovo na tržištu: Muči vas kamen u bubregu ili žuči? Dijalitička voda - saveznik koji leči
Dijalitička voda, savršen saveznik protiv kamena u bubregu
25/11/2024
Saznajte višeRecept Slavice Rokvić za posne paprike, njena porodica ih obožava
Recept za post iz kuhinje Slavice Rokvić
24/11/2024
Saznajte višeRokija su žene obožavale, a danas najbolji dasa iz Srećnih ljudi izgleda ovako FOTO
Roki iz Srećnih ljudi danas
23/11/2024
Saznajte višeNeda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)