Sastojci
1/4 šolje meda
1/3 šolje soja sosa
1/2 kašičice bibera
4 čena belog luka, izgnječena
kašika rendanog đumbira
4 šnicle pilećeg belog mesa srednje veličine
Priprema
2. Stavite u kesu i piletinu, sve promešajte, zatvorite kesu i čuvajte u frižideru nekoliko sati, najbolje preko noći.
3. Mariniranu piletinu stavite na pleh obložen aluminijumskom folijom i pecite u rerni zagrejanoj na 200 stepeni oko 45 minuta.
4. Marinadu nemojte bacati. Dok se piletina peče, zagrejte marinadu na šporetu, pa njome premazujte piletinu na svakih desetak minuta dok se peče.
Pročitajte još
Održana manifestacija Evropskog programa Taste FRUITful LIFE
Održana manifestacija Evropskog programa Taste FRUITful LIFE
25/11/2024
Saznajte višeNovo na tržištu: Muči vas kamen u bubregu ili žuči? Dijalitička voda - saveznik koji leči
Dijalitička voda, savršen saveznik protiv kamena u bubregu
25/11/2024
Saznajte višeRecept Slavice Rokvić za posne paprike, njena porodica ih obožava
Recept za post iz kuhinje Slavice Rokvić
24/11/2024
Saznajte višeRokija su žene obožavale, a danas najbolji dasa iz Srećnih ljudi izgleda ovako FOTO
Roki iz Srećnih ljudi danas
23/11/2024
Saznajte višeNeda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)