Sastojci
kašika ulja
patlidžan srednje veličine i seckan na kockice
2 kašike meda
2 kašike soja sosa
prstohvat tucane paprike
biber
čen belog luka, usitnjen
svež korijander, za dekoraciju
Priprema
1. U tiganju zagrejte ulje i propržite kockice patlidžana, med, soja sos i papriku. Pržite oko 5 minuta na umerenoj vatri.
2. Dodajte i beli luk, pa pržite još 5 minuta dok patlidžan ne omekša i višak tečnosti ispari.
3. Pobiberite po želji, pa ukrasite korijanderom.
Pročitajte još
Održana manifestacija Evropskog programa Taste FRUITful LIFE
Održana manifestacija Evropskog programa Taste FRUITful LIFE
25/11/2024
Saznajte višeNovo na tržištu: Muči vas kamen u bubregu ili žuči? Dijalitička voda - saveznik koji leči
Dijalitička voda, savršen saveznik protiv kamena u bubregu
25/11/2024
Saznajte višeRecept Slavice Rokvić za posne paprike, njena porodica ih obožava
Recept za post iz kuhinje Slavice Rokvić
24/11/2024
Saznajte višeRokija su žene obožavale, a danas najbolji dasa iz Srećnih ljudi izgleda ovako FOTO
Roki iz Srećnih ljudi danas
23/11/2024
Saznajte višeNeda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)