2 muskantne bundeve
200 g pečenice
200 g šampinjona
1 glavica luka
4 veze sremuša
maslinovo ulje
100 g kačkavalja
peršun
so
biber
veza rukole (ili zelene salate)
Priprema:
1. Bundeve preseći uzduž i očistiti od semena. Šampinjone oprati, osušiti i iseći na listiće. Sremuš oprati i iseckati. Iseći crni luk na sitno.
2. Na malo maslinovog ulja propržiti luk, pa dodati pečurke, pečenicu i sremuš. Pržiti veoma kratko samo dok pečurke ne omekšaju.
3. Napuniti polovine bundeve, narendati odozgo kačkavalj i peći u rerni na umerenoj vatri dok bundeva ne omekša.
4. Ukrasiti svežim peršunom i servirati na podlozi od rukole.
Slične Vesti
Gorica Popović ima sjajan predlog za hladne zimske dane: Pivski hleb koji će vam očarati sva čula
Recept Gorice Popović za pivski hleb
27/11/2023
Saznajte višePročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)