Sastojci
200 g mortadele
200 g crvenog luka
200 g paprike
400 g paradajza
100 g krastavca
200 g kukuruza šećerca
1 ljuta papričica
2 kašike vinskog sirćeta
3 kašike maslinovog ulja
so
biber
1 kašika senfa
Priprema
Napraviti preliv od senfa, soli, bibera, maslinovog ulja i vinskog sirćeta. Mortadelu i trapist sir iseći na štapiće, a crveni luk, paradajz, papriku i krastavac na kolutove i sve staviti u činiju. Dodati kukuruz i sitno iseckanu ljutu papričicu, preliti prelivom, dobro promešati i ostaviti pola sata u frižideru da se ohladi.
Pročitajte još
Održana manifestacija Evropskog programa Taste FRUITful LIFE
Održana manifestacija Evropskog programa Taste FRUITful LIFE
25/11/2024
Saznajte višeNovo na tržištu: Muči vas kamen u bubregu ili žuči? Dijalitička voda - saveznik koji leči
Dijalitička voda, savršen saveznik protiv kamena u bubregu
25/11/2024
Saznajte višeRokija su žene obožavale, a danas najbolji dasa iz Srećnih ljudi izgleda ovako FOTO
Roki iz Srećnih ljudi danas
23/11/2024
Saznajte višeNeda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)