1 srednja tikvica
1 krompir
3 jaja
1 crni luk
1 čen belog luka
50 ml vode
200 ml jogurta
5 kašika brašna (pune)
1 dcl ulja
2 kafene kašičice soli
malo bibera
Priprema
1. Tikvicu, krompir i luk izrendati, posoliti i pobiberiti, dodati beli luk sitno iseckan.
2. Posebno umutiti jaja sa jogurtom, vodom, brašnom i izmešati sa tikvicama, lukom i krompirom.
3. Sve izliti u manji, podmazan pleh i peći na 200 stepeni dok lepo ne porumeni.
4. Služiti uz salatu, jogurt ili pavlaku.
Pročitajte još
Rokija su žene obožavale, a danas najbolji dasa iz Srećnih ljudi izgleda ovako FOTO
Roki iz Srećnih ljudi danas
23/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)