McDonald's "faceXpress" na Terazijama

McDonald's "faceXpress" na Terazijama

Autor: | 20/05/2015

0

Nakon Ušće Shopping centra, "faceXpress" foto stanica do 24. maja nalaziće se u McDonald's restoranu na Terazijama. Ona, osim svoje osnovne namene fotografisanja, prepoznaje emocije koristeći tehnologiju detekcije tačaka i teksture lica. Na taj način, "faceXpress" očitava i prepoznaje raspoloženje, menja okruženje u kojem se nalazite kroz promenu zabavnih pozadina i poruka na fotografijama.
Više stotina posetilaca Ušće Shopping centra već se zabavljalo uz "faceXpress", a do kraja nedelje svi gosti McDonald's restorana na Terazijama, mogu da isprobaju mogućnosti "faceXpress" foto stanice.
Ukoliko budu želeli, gosti koji se budu fotografisali, imaju mogućnost prikazivanja njihovih fotografija na video bilbordima na Terazijama i ispred Ušće Shopping centra.
Takođe, svi koji se budu fotografisali dobiće i fotografije na mejl, kako bi mogli da ih podele sa prijateljima na društvenim mrežama. Oni čije fotografije osvoje najviše lajkova na oficijelnoj McDonald’s Facebook stranici, očekuju zanimljive nagrade.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: McDonald's

Pročitajte još

Najnovije vesti