McDonald's "faceXpress" u Ušće Shopping centru

McDonald's "faceXpress" u Ušće Shopping centru

Autor: | 13/05/2015

0

Do kraja ove nedelje, u McDonald's restoranu u Ušće Shopping centru nalaziće se jedinstvena "faceXpress" foto stanica. Kao deo #JaSamUvekJa kampanje, svi gosti McDonald's restorana u Ušću, mogu da isprobaju mogućnosti i zabave se uz "faceXpress" foto stanicu.

Ona, osim svoje osnovne namene fotografisanja, prepoznaje emocije koristeći tehnologiju detekcije tačaka i teksture lica. Na taj način, "faceXpress" očitava i prepoznaje raspoloženje, menja okruženje u kojem se nalazite kroz promenu zabavnih pozadina i poruka na fotografijama.

Svi gosti restorana, koji budu želeli da se fotografišu, imaju mogućnost da njihove fotografije budu prikazane na video bilbordima ispred Ušće Shopping centra i na Terazijama. Takođe, svi koji se budu fotografisali dobiće i fotografije na mejl, kako bi mogli da ih podele sa prijateljima na društvenim mrežama. Oni čije fotografije osvoje najviše lajkova na oficijelnoj McDonald’s Facebook stranici, očekuju zanimljive nagrade.

Nakon Meka u Ušću, od ponedeljka 18. maja, "faceXpress" foto stanica biće preseljena u McDonald's restoran na Terazijama, gde će biti na raspolaganju svim gostima do 24. maja.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: McDonald's

Pročitajte još

Najnovije vesti