Sastojci:
600 g šampinjona
4 jajeta
200 g očišćenog mladog graška
2 kisela krastavca srednje veličine
200 g praške šunke
50 g zelenih maslina
1 dl pavlake
100 g majoneza
mešavina začina
so, biber
Pripema:
1. Šampinjone iseći na deblje listove, kisele krastavce i prašku šunku na kockice, zelene masline na kolutove.
2. Jaja obariti, oljuštiti i izrendati na krupno rende.
3. U odgovarajuću šerpu sipati vodu, posoliti po ukusu i kuvati dok ne proključa. Dodati šampinjone i mladi grašak, te nastaviti sa kuvanjem dok povrće ne omekša.
4. Obareno povrće procediti i ostaviti da se ohladi.
5. U većoj posudi sjediniti šampinjone, grašak, prašku šunku, kisele krastavce, masline i jaja. Preliti mešavinom majoneza i pavlake, dodati začine po ukusu i polako promešati.
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)