Sastojci:
1,5 kg šnicli od šarana
1 glavica crnog luka
300 g šampinjona
200 g pirinča
200 g brašna
1 kašika mlevene paprike
3 dl ulja
mešavina začina
biber
Priprema:
1. U odgovarajućoj posudi pomešati brašno i mlevenu papriku.
3. Crni luk i šampinjone iseći na kockice.
4. Na malo ulja propržiti crni luk, dodati pirinač i šampinjone, te i njih kratko propržiti. Dinstati uz povremeno dolivanje vode dok pirinač napola ne omekša.
5. Vatrostalnu posudu nauljiti i sipati u nju pripremljenu smesu od pirinča. Potom utisnuti pržene šnicle šarana i zaliti vodom. Staviti u zagrejanu rernu na 180 ºC da se zapeče.
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)