Sastojci:
150 g pilećeg filea
30 g tikvica
60 g plavog patlidžana
30 g paprika babura
30 g crvenog luka
30 g celera
30 g paradajza
10 g rukole
5 g balzamiko sirćeta
5 g semenki bundeve
15 g maslinovog ulja
4 g soli,
1 g bibera
Priprema:
1. Pileći file iseći na tri dela, istanjiti tučkom za meso i začiniti po ukusu.
2. Plavi patlidžan, tikvice, celer, crveni luk i paradajz iseći na kolutove, od paprike oblikovati veći kvadrat. Povrće peći na grilu sa obe strane dok ne porumeni.
3. Na tanjir za serviranje staviti kolut plavog patlidžana, potom poslagati kolutove tikvica, složiti parče piletine, zatim papriku, te opet piletinu, paradajz, crveni luk i na kraju rukolu.
4. Preliti maslinovim uljem, ukrasiti semenkama bundeve i poprskati balzamiko sirćetom.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Novogodišnja dekoracija u domu Tamare Dragičević i Petra Benčine kao iz najlepše bajke
Jelka Tamare Dragičević je prelepo ukrašena
22/12/2024
Saznajte višeNugat kuglice po receptu Nine Janković, novogodišnja poslastica koja se topi u ustima
Recept Nine Janković za nugat kuglice obožavaće cela porodica
22/12/2024
Saznajte višeSnežna novogodišnja bajka bez jelke! Deca su bili dekorateri Mirkinog prazničnog doma
Dom Mirke Vasiljević i Vujadina Savića je u pravom novogodišnjem ruhu
21/12/2024
Saznajte višeHONOR 200 Smart – saveznik za sve zimske avanture
HONOR 200 Smart – saveznik za sve zimske avanture
20/12/2024
Saznajte višePosne palačinke spremne za 10 minuta: Bez mleka i jaja, a mekane kao duša
Posne palačinke za celu porodicu
20/12/2024
Saznajte više
Komentari (0)