Sastojci:
150 g pilećeg filea
30 g tikvica
60 g plavog patlidžana
30 g paprika babura
30 g crvenog luka
30 g celera
30 g paradajza
10 g rukole
5 g balzamiko sirćeta
5 g semenki bundeve
15 g maslinovog ulja
4 g soli,
1 g bibera
Priprema:
1. Pileći file iseći na tri dela, istanjiti tučkom za meso i začiniti po ukusu.
2. Plavi patlidžan, tikvice, celer, crveni luk i paradajz iseći na kolutove, od paprike oblikovati veći kvadrat. Povrće peći na grilu sa obe strane dok ne porumeni.
3. Na tanjir za serviranje staviti kolut plavog patlidžana, potom poslagati kolutove tikvica, složiti parče piletine, zatim papriku, te opet piletinu, paradajz, crveni luk i na kraju rukolu.
4. Preliti maslinovim uljem, ukrasiti semenkama bundeve i poprskati balzamiko sirćetom.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte višeDea Đurđević istopila 30 kilograma uz pomoć doručka od četiri namirnice
Doručak Dee Đurđević sastoji se od ovih namirnica
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)