Sastojci:
500 g tankih kora za pitu
400 g feta sira
200 g švapskog sira
2 praziluka
4 jajeta
2 dl mleka
1 dl ulja
mešavina začina
Priprema:
1. Praziluk iseći na kockice i propržiti na malo ulja kako mi omekšao.
2. U odgovarajućoj posudi sjediniti izmrvljen feta sir, švapski sir, mleko, jaja i praziluk. Dodati mešavinu začina po ukusu i promešati.
3. Kore za pitu uzdužno iseći na trake širine 10 cm.
4. Tri trake za pitu poprskati uljem i naslagati jednu na drugu. Premazati sa malo pripremljenog fila, presaviti uzdužno i urolovati. Na isti način od preostalog materijala pripremiti još rolnica.
6. Kalupe za mafine nauljiti, poslagati u njih pripremljene rolnice i peći u zagrejanoj rerni na 200 ºC dok ne porumene.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)