Sastojci:
1 očišćen som od 1,5 kg
2 šargarepe
1 glavica crnog luka
1 koren peršuna
1/2 korena celera
2 paradajza
1 ljuta papričica
1 paprika
4 dl supe od povrća
5 kašika ulja
mešavina začina, biber
Priprema:
1. Crni luk iseći na kockice, šargarepu, peršun, celer, paradajz, ljutu i slatku papriku iseći na krupnije komade.
2. Na malo ulja propržiti crni luk kako bi postao staklast a zatim dodati preostalo seckano povrće. Zaliti supom da ogrezne i kuvati na umerenoj temperaturi dok ne omekša.
3. Omekšalo povrće izmiksati zajedno sa supom u kojoj se kuvalo i vratiti u šerpu.
4. Soma oprati i iseći na potkovice, dodati u miksano povrće i začiniti po ukusu. Sve zajedno kuvati 15 minuta dok riba ne omekša.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte višeDea Đurđević istopila 30 kilograma uz pomoć doručka od četiri namirnice
Doručak Dee Đurđević sastoji se od ovih namirnica
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)