Sastojci:
1 očišćen som od 1,5 kg
2 šargarepe
1 glavica crnog luka
1 koren peršuna
1/2 korena celera
2 paradajza
1 ljuta papričica
1 paprika
4 dl supe od povrća
5 kašika ulja
mešavina začina, biber
Priprema:
1. Crni luk iseći na kockice, šargarepu, peršun, celer, paradajz, ljutu i slatku papriku iseći na krupnije komade.
2. Na malo ulja propržiti crni luk kako bi postao staklast a zatim dodati preostalo seckano povrće. Zaliti supom da ogrezne i kuvati na umerenoj temperaturi dok ne omekša.
3. Omekšalo povrće izmiksati zajedno sa supom u kojoj se kuvalo i vratiti u šerpu.
4. Soma oprati i iseći na potkovice, dodati u miksano povrće i začiniti po ukusu. Sve zajedno kuvati 15 minuta dok riba ne omekša.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Novi parfem Club de Nuit BLING brenda Armaf svečano je predstavljen na ekskluzivnom događaju koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, influensera iz regiona i sveta, kao i medija
19/12/2025
Saznajte višeDeseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)