Sastojci:
800 g pilećeg belog mesa
1 instant čorba od pečuraka
2 dl pavlake
2 dl neutralne pavlake
2 kašike ulja
1 dl mleka
1 brokoli
mešavina začina
so, biber
Priprema:
1. Pileće belo meso iseći na šnicle, staviti u najlon kesu i istanjiti tučkom za meso.
2. Zatim svako parče mesa uvaljati u instant čorbu od pečuraka, te poslagati u nauljenu vatrostalnu činiju.
3. Umutiti kiselu i neutralnu pavlaku, dodati malo mleka i začine po ukusu, pa dobro izmešati.
4. Pripremljenu smesu preliti preko šnicli i peći u zagrejanoj rerni na 200 ºC dok ne porumeni.
5. Brokoli obariti u slanoj vodi i poslužiti kao prilog uz gotovo jelo.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)