Sastojci:
500 g pilećeg belog mesa
120 g mocarele
2 kašike senfa
2 dl pavlake
1 kašika putera
1 kašika gustina
2 dl supe od povrća
mešavina začina, biber
Priprema:
1. Pileće belo meso iseći na šnicle, staviti u najlon kesu i istanjiti tučkom za meso.
2. Šnicle natrljati začinima i premazati senfom.
3. Mocarelu iseći na tanke kolutove, te na svaku šniclu staviti po dva koluta i urolovati. Pripremljene rolnice uvezati kuhinjskim koncem.
4. U teflonskom tiganju otopiti puter i na njemu propržiti rolnice. Kada rolnice porumene, sipati malo supe i dinstati na umerenoj temperaturi.
5. Zatim dodati pavlaku, preostali senf i kratko prokuvati. Pred kraj dodati začine po ukusu, posuti gustinom i kuvati na umerenoj temperaturi dok se ne dobije željena gustina.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte višeDea Đurđević istopila 30 kilograma uz pomoć doručka od četiri namirnice
Doručak Dee Đurđević sastoji se od ovih namirnica
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)