Karleuša ne prestaje da podiže temperaturu: Pogledajte u kakvom izdanju je prošetala ispred Skupštine

Karleuša ne prestaje da podiže temperaturu: Pogledajte u kakvom izdanju je prošetala ispred Skupštine

Autor: | 21/06/2024

0

Jelena Karleuša oduševila moćnim stajlingom

Jelena Karleuša uspela je da zapali Beograd dva puta za manje od 24 sata.

Sinoć je zablistala na izboru za Mis Srbije u fantastičnoj beloj kreaciji, a danas je objavila nove fotografije koje su pošteno zatresle Instagram.

Miloš Miletić

 

Ovog puta opredelila se za moćno crveno izdanje u kojem se slikala, ni manje ni više, nego ispred Narodne skupštine Srbije. Malo ko bi se usudio...

Pročitajte: Jelena i Duško se zvanično razvode, evo kako će podeliti imovinu stečenu tokom 15 godina braka

Temperatura vazduha do tada je bila skoro 40. Posle njene šetnje živa u termometru drastično je skočila.

„Red blooded woman“, napisala je pored albuma koji je izazvao mnogo pažnje, a postavila je i video snimak uz pesmu „Tihi ubica“.

Miloš Miletić

 

Komplimenti su se, očekivano, nizali: „Sinonim za moć“, „Boginja lepote sišla s Olimpa“, „This girl is on fire“, „Ovaj video skuplji od svih spotova koji su snimljeni u poslednje vreme“...

Mnogi su primetili i da nikad bolje nije izgledala. U jeku priča o razvodu od Duška Tošića, ili baš uprkos njima, JK pokazuje da je i dalje jača od svega.

Miloš Miletić

 

Crvena boja je simbol moći, lepote, snage, energije, odlučnosti, ponekad i besa, a na stajlingu mogu da joj pozavide i holivudske dive.

Haljina otvorenih ramena i leđa sa tankim bretelama, koja ističe siluetu, u isto vreme budi strast i romantiku, ali i intrigira, kako već Karleuša to ume.

Kosu je ukrasila velikom crvenom ružom, tu je i tašna u obliku srca. Savršeni autfit kompletirala je zlatnim sandalama.

Miloš Miletić

 

Popularna pevačica sinoć je pred kamerama prokomentarisala i neke večite muško-ženske teme i između ostalog istakla da bi lepši pol trebalo da vlada svetom.

Pročitajte: Jelena Đoković izašla Karleuši na crtu - Iste papuče nose na dva potpuno različita načina, ko ih bolje kombinuje?

- Smatram da u budućnosti muškarci treba da služe samo za produženje vrste, a žene da vladaju svetom, zato što ne bi bilo ratova, raketnih napada, sankcija...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još