Voleli su se, raskinuli, pa dobili sina: Bivša devojka Luke Jovića sreću je pronašla kraj drugog fudbalera

Voleli su se, raskinuli, pa dobili sina: Bivša devojka Luke Jovića sreću je pronašla kraj drugog fudbalera

Autor: | 21/06/2024

0

Bivša devojka Luke Jovića danas je srećno udata

Luka Jović trenutno je u centru pažnje ovdašnjih ljubitelja sporta jer je postao junak prilično neizvesne utakmice koju je Srbija igrala protiv Slovenije na Evropskom prvenstvu.

Iako naš tim nije pobedio, uspeli su da izjednače zahvaljujući Lukinom golu i izbore šansu za ostanak u grupi, samim tim i na šampionatu.

Profimedia

 

Fudbaler Milana imao je i veliku podršku sa tribina. Ceo stadion gledao je u njegovu verenicu, prelepu Sofiju Milošević, s kojom je već pet godina.

Pročitajte: Srbija slavi Luku Jovića - Najlepša podrška stigla sa tribina

Sa zgodnom manekenkom dobio je dva sina, Alekseja i Teodora, a ima još jednog, Davida, iz prethodne veze sa Anđelom Manitašević. Interesantno je da su dete dobili posle raskida.

Buran ljubavni život fudbalske zvezde... Kao u latino sapunici. Iako se pričalo da je Anđelu, njegovu ljubav iz dana kada je igrao u Crvenoj zvezdi, ostavio zbog Sofije, ispostavilo se da nije bilo baš tako.

Instagram

 

- Luka i ja smo bili prava priča od 2014. do 2016. godine. Tada smo se ludo voleli, ali ljubav se ugasila i razišli smo se sasvim normalno, civilizovano. Međutim, 2018. smo se opet sreli i proradila je strast - ispričala je Anđela jednom prilikom, otkrivši da je u drugom stanju ostala neplanirano.

- Kad se već desilo, oboje smo bili za to da se dete rodi. Sada imamo Davida i zahvalni smo Bogu na tom daru. Međutim, mi od 2016. nismo u vezi. Imamo naše dete, ali svako može da radi šta hoće.

Instagram

 

Njih dvoje upoznali su se još kao tinejdžeri. Kada je postao otac, Jović, tada velika senzacija evropskog fudbala, imao je samo 22 godine.

Kako je Anđela istakla, bivšem partneru želi sreću na svim poljima. Redovno se čuje s Lukom i smatra ga odličnim ocem. Danas je srećna sa drugim fudbalerom.

Instagram

 

Bivša devojka Luke Jovića u braku je sa Nemanjom Brankovićem, sinom našeg proslavljenog atletičara Slobodana Brankovića. Imaju ćerku Lolu, a s njima živi i mali David.

Pročitajte: Udala se bivša ljubav Luke Jovića - Umesto o prelepoj Anđeli Manitašević, svi pričaju o njenoj svekrvi

“Ljubav mog života”, napisala je Anđela pored jedne fotografije sa venčanja, održanog u junu 2022. godine. Ovih dana na njenom Instagramu mogu se videti i romantične slike sa odmora koji par provodi u Grčkoj.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Pročitajte još