Zavirite u planinsku kućicu Vuka Kostića: Ovo je tajno skrovište najpoželjnijeg neženje

Zavirite u planinsku kućicu Vuka Kostića: Ovo je tajno skrovište najpoželjnijeg neženje

Autor: | 23/06/2024

0

Vikendica Vuka Kostića pravi je raj na zemlji

Iako je rođen i odrastao u Beogradu, a stalno zaposlen u Narodnom pozorištu, Vuk Kostić koristi svaku priliku da pobegne sa asfalta.

Instagram

 

Njegova omijena destinacija je Mokra gora, gde je sagradio vikendicu od drveta, koja se savršeno uklopila u predivan ambijent.

Pročitajte: Vuk Kostić - Nepoverljiv sam i puno mi treba da nekog pustim u moju malu tvrđavu

- Ako prođe autoput do Užica, eto mene na Mokroj gori da živim i da odatle putujem na predstave u Beograd - rekao je jednom prilikom glumac, koji je veliki zaljubljenik u netaknutu prirodu.

Vuk Kostić u svojoj vikendici, kao stvorenoj za beg od letnjih vrućina, uz čašicu domaće rakije rado ugosti prijatelje koji mu navrate.

Ipak, najviše vremena provodi sa meštanima, a pre svega sa kolegama iz Lovačkog saveza.

Instagram

 

Priznati umetnik bavi se lovom i ribolovom, a budući da je u odličnoj kondiciji nisu mu strani ni razni ekstremni sportovi.

Instagram

 

Njegov mali raj, ušuškan daleko od civilizacije, sagrađen je u planinskom stilu.

Unutrašnjost kuće odiše funkcionalnom jednostavnošu, a šarmantni glumac sam brine o svemu - od pripreme drva za grejanje pa nadalje.

Instagram

 

Nije tajna da je Vuk Kostić, koji će ove godine proslaviti 45. rođendan, bio sa brojnim lepoticama, ali nijednu još uvek nije poveo do matičara.

Tokom boravka na Mokroj gori Vuk se ne odvaja od svojih najvernijih drugara, lovačkih pasa.

- Da, to su te njuške. Pravi prijatelji koji te nikad ne bi ogovarali, izdali, bili grubi prema tebi. Trčali bi za tobom na svojim malim nogama do kraja sveta, dali bi svoj mali život za tebe a da ne trepnu.

Instagram

 

- Saradnici u najlepšem poglavlju našeg života - poručio je Vuk Kostić na Instagramu, uz fotografije na kojima se vide njegovi četvoronožni prijatelji.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
Milan Petrović Dalibor Danilović

Slične Vesti

Pročitajte još