U petoj deceniji kao izvajana: Crveni bikini Ive Štrljić ne može svako da ponese

U petoj deceniji kao izvajana: Crveni bikini Ive Štrljić ne može svako da ponese

Autor: | 23/06/2024

0

Dame se ne pitaju za godine, a Iva Štrljić svoje ne krije. Uostalom, i zašto bi?

Instagram

 

Plavokosa gumica, koja će u oktobru proslaviti 47. rođendan, može da se pohvali savršenom figurom, koja joj dozvoljava da obuče sve što poželi.

Pročitajte: Lepo lice i oči koje kriju duboku tugu - Ovoj ženi je Milan Štrljić slomio srce na komade, Iva pokazala majku

Iako smo navikli da je viđamo u romantičnim haljinama, Iva Štrljić je sa prvim vrelim danima "uskočila” u kupaći kostim i to ovekovečila na Instagramu.

Dok razmišlja o nekim novim ulogama glumica uživa na beogradskim bazenima.

Mini crveni bikini koji je izabrala za početak leta odlično joj stoji, a na izgledu joj mogu pozavideti i dame mlađe od nje.

Instagram

 

Imajući u vidu da Iva preko cele godine vodi računa o svom izgledu, nisu joj potrebne posebne pripreme da bi obukla kupaći kostim.

- Često me pitaju kako održavam vitku liniju. Obavezno naglasim da pažljivo biram šta ću jesti, kao i da umem da kažem "ne" hrani kojoj je generalno teško odoleti.

- Za vitku liniju važan je čvrst karakter - nema dilemu zgodna glumica.

Instagram

 

- Moja najdraža namirnica je keleraba. Nemam naviku da je koristim kao sastojak za neki obrok, već je jedem isključivo svežu. Jednostavno, očistim kelerabu i užina je spremna - otkrila je nedavno za HELLO! Iva Štrljić, za čiju dobru formu je zaslužna i redovna fizička aktivnost.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Instagram

Pročitajte još