Svedoci su je videli: Palata zaustavila zabrinjavajući trač o Kejt Midlton koji bi izazvao neviđeni skandal

Svedoci su je videli: Palata zaustavila zabrinjavajući trač o Kejt Midlton koji bi izazvao neviđeni skandal

Autor: | 21/06/2024

0

Kejt Midlton konačno se pojavila pred očima sveta, a neposredno pre toga počele su da se pletu priče kako je viđena daleko od Velike Britanije, što je Kensingtonska palata odmah demantovala. Međutim, princeza je samo dan ranije objavila da ćemo je videti na manifestaciji Trooping the Colour, zbog čega neki sad misle da trač nije bio potpuno lažan.

Chris Jackson/Getty Images

 

Kao što je i najavila, princeza od Velsa prisustvovala je tradicionalnom događaju u Londonu, paradi kojom se zvanično obeležava rođendan kralja Čarlsa.

Uprkos višemesečnoj borbi sa teškom bolešću, Kejt je blistala starim sjajem.

Pročitajte: Za princa Vilijama ovo je poseban dan! Emotivne fotografije obilaze svet, ali – gde je opet nestala Kejt?

Kako je svojevremeno ispričala, tokom lečenja je podvrgnuta preventivnoj hemioterapiji, dok je prošlog petka otkrila da je pred njom još nekoliko meseci nege.

Chris Jackson/Getty Images

 

Pre nego što se Kejt zvanično pojavila u javnosti, američki mediji pisali su da je princeza viđena u Hjustonu, odnosno da se leči u Sjedinjenim Državama.

Iako je većinu tračeva ignorisala, Kensingtonska palata odmah se oglasila. Demantovali su tvrdnju za "Houston Chronicle" i sugerisali da se Kejt leči u Londonu.

Ipak, izvor je za "Life & Style" rekao da ta glasina nije bila bez osnova.

– Postoji nekoliko svedoka koji kažu da su je videli u Teksasu. Veruje se da sporadično dolazi zbog tajnog lečenja raka – naveo je izvor.

Profimedia

 

Hjuston je poznat po čuvenom Centru za rak MD Anderson, a portal SheKnows piše kako ima smisla da javne ličnosti poput princeze od Velsa insistiraju na najboljoj opciji lečenja. Međutim, problematično je to što Kejt, ako su priče tačne, traži rešenje van Britanske nacionalne zdravstvene službe.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti

Pročitajte još