Sastojci
400 g kuvanog mlevenog kestena
omanji koren celera
30 g pančete ili šunke
2 čena belog luka
2 lovorova lista
parmezan
so, biber
Priprema
2. Kratko pržite, pa dodajte kesten, lovorov list i vode koliko je potrebno da dobijete željenu gustinu.
3. Kuvajte oko 20 minuta na laganoj vatri, posolite ako ima potrebe (ako ste umesto pančete stavili slanu šunku, budite oprezni pri soljenju).
4. Pred služenje izvadite lovor, a svaki tanjir supe pospite parmezanom i biberom.
Napomena: Da bi vam supa bila fino kremasta, vodu postepeno i lagano dodajte, kako je ne bi bilo previše.
Pročitajte još
Lepa Brena progovorila o Viktoru: Plakala sam koliko mi je bilo teško
Kako je smršao Viktor Živojinović svi bi da znaju
14/04/2025
Saznajte višeKako izbeleti jaja za Uskrs: Jednostavno i efikasno rešenje, bez greške
Kako izbeleti jaja, korak po korak
14/04/2025
Saznajte višeOvde je rođena i odrasla Lepa Brena, sušta suprotnost luksuzu u kom danas uživa FOTO
Kuća Lepe Brene, u kojoj je živela sa porodicom, bila je sušta suprotnost luksuzu u kome danas živi
13/04/2025
Saznajte višeVaga je pokazala 20 kilograma manje, Anastasijina dijeta stvarno deluje
Dijeta Anastasije Gudelj daje odlične rezultate
13/04/2025
Saznajte višeRecept Zorice Brunclik za ribu iz rerne, gurmanluk u par koraka
Recept Zorice Brunclik za ribu u soli
13/04/2025
Saznajte višeZlatna jaja privlače bogatstvo: Za farbanje vam je potreban samo OVAJ začin
Zlatna jaja privlače sreću i bogatstvo
12/04/2025
Saznajte više
Komentari (0)