Set MekFarlan: Ponovo domaćin Oskara?

Set MekFarlan: Ponovo domaćin Oskara?

Autor: | 19/04/2013

0

Producenti svečane dodele Oskara uputili su zvanični poziv američkom komičaru Setu MekFarlanu da se po drugu godinu zaredom nađe u ulozi domaćina dodele ovih prestižnih filmskih nagrada. Kako portal JustJared ekskluzivno saznaje, 39-godišnji Set još uvek nije doneo konačnu odluku da li će prihvatiti ovaj poziv.
Podsećamo, kreator humoristične crtane serije "Family Guy" bio je domaćin ovogodišnje dodele Oskara u februaru. Uprkos komentarima da je preterao sa nekim šalama, pokazalo se da je gledanost ovogodišnje ceremonije bila znantno veća u odnosu na prošlu godinu, sa preko 40 miliona gledalaca. Pre nekoliko dana potvrđeno je da su producenti Kreg Zejdan i Nil Meron, koji su angažovali Seta, potvrdili da će i naredne godine organizovati ovaj spektakl. Izvori kažu da je jedna od njihovih prvh odluka bila da odmah pokušaju ponovo da nagovore MekFarlana da prihvati posao domaćina, kao i da će on konačnu odluku doneti u narednih nekoliko nedelja.
Inače, nakon ovogodišnje dodele Oskara, Set je na Tviteru objavio da nema šanse da ponovo prihvati angažman domaćina dodele nagrada Američke filmske akademije, ali se producenti nadaju da će uspeti da ga nagovore da se predomisli.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi:

Pročitajte još

Najnovije vesti