Nije slučajno to uradio! Novak stao pred kamere i izvadio krst sa Hilandara, zna se razlog

Nije slučajno to uradio! Novak stao pred kamere i izvadio krst sa Hilandara, zna se razlog

Autor: | 31/07/2024

0

Krst Novaka Đokovića sa Hilandara uvek se vidi u Parizu

Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Olimpijskih igara pošto je savladao Dominika Kepfera iz Nemačke.

Peter Byrne / PA Images / Profimedia

 

Za 100 minuta na terenu, Nole je pobedio u dva seta (7:5, 6:3), pa će u narednom kolu igrati protiv starog prijatelja Stefanosa Cicipasa iz Grčke.

Pročitajte: Đoković i Nadal igraju epski meč, evo šta Španac zaista misli o srpskom asu - Teško je biti prijatelj s nekim ko...

Nakon sjajnog meča on je potpuno mokar, zbog vremenskih uslova u Parizu, došao pred kamere Radio-televizije Srbije (RTS) i dok se spremao da da izjavu, Nole je napravio veoma zanimljiv potez, prenosi Mondo.

On je saslušao pitanje novinara Javnog servisa, a zatim je iz majice izvadio lančić sa krstom sa Hilandara. Isto je uradio Nole i nakon meča sa Nadalom, a na društvenim mrežama kao razlog navedeno je da je taj Noletov potez, odgovor na ruganje Hristu tokom ceremonije otvaranja Olimpijade.

- Neverovatna vrućina na terenu u Parizu, uslovi su bili veoma teški za oba tenisera, ali naravno da su isti za oba tenisera. Čovek se mora prilagoditi. Znojili smo se, ovo je četvrti dres koji menjam.

Drago mi je što sam prekinuo rezultat, dobro sam počeo, bio sam malo iznenađen njegovom igrom. Veoma težak protivnik, iako je levoruk kao Nadal, bio sam izazvan na terenu i dobro sam odgovorio na to - rekao je Nole posle odlične igre i svog novog plasmana u četvrtfinale Olimpijskih igara.

 

@nesto_pametno Novak Đoković ne propušta priliku da izvadi krst, i pokaže nekima prave vrednosti, hvala ti Nole. Uzmi Olimpijsko zlato i kači taj reket o klin molim te! @Novak Djokovic ♬ 12 O'Clock - Vangelis

 

Naravno, njemu je cilj da dođe do zlatne medalje koja jedino nedostaje, a izazov u ​​vidu Grka je svakako najveći posle Nadala.

 - Cicipas? Već smo igrali finale 2021. na Rolanu Garos je izuzetno kvalitetan teniser i zabeležio je svoje najbolje rezultate na ovoj podlozi, tri puta je pobedio u Monte Karlu, ali sam izgubio neke mečeve - zaključio je naš Novak Đoković koji je više puta pokazao da je veliki vernik, poštuje tradiciju i pravoslavlje i zato njegov potez ne bi trebalo da čudi nikoga.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs RTS

Slične Vesti