Ovako sada Arijana priča o Novaku, a on se nije odvajao od Sinišine postelje u bolnici

Ovako sada Arijana priča o Novaku, a on se nije odvajao od Sinišine postelje u bolnici

Autor: | 08/08/2024

0

Arijana Mihajlović o Novaku Đokoviću

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je zlato na Olimpijskim igrama i po ko zna koji put pokazao da je de facto ambasador naše zemlje - najveći, neuništiv.

Ne daje Nole srce samo na terenu, a to najbolje znaju članovi njegove porodice, prijatelji i saradnici sa kojima ima jedinstven odnosi pun poštovanja, a malo ko od sportista time može da se pohvali.

Među onim odabranim koje je Novak izuzetno cenio, voleo i poštovao nalazi se pokojni Siniša Mihajlović, čovek koji se dva puta ne rađa.

Kada je Novak Đoković osvojio jubilarni 10. Australijan open i pokazao celom svetu zašto je broj jedan u teniskom svetu, čestitke su stizale sa svih strana, a jedna je posebno bila emotivna i to od članova porodice Siniše Mihajlovića.

Photo by Matthew Stockman/Getty Images

 

Sinišin brat Dražen objavio je fotografiju iz bolnice kada je Novak posetio Mihu kako bi mu pružio podršku u najvećoj borbi, borbi za život.

Novak je neposredno pre Mihine smrti obišao fudbalera i tada učinio sve da ga uteši i nasmeje, a na kraju razgovora poželeo je i da ga zagrli.

Pročitajte: Oglasio se Goran Ivanišević - To je frustracija, neće se on nikada promeniti, leteo je

Niko se tada nije nadao da će im to biti poslednji susret, jer Mihino srce nije izdržalo i on je preminuo mesec dana kasnije, 16. decembra 2022. godine.

Nakon Mihine smrti, Nole se nakon jednog meča u Rimu susreo sa sinom legendarnog Siniše, Dušanom, koji nije propustio priliku da se fotografiše sa Đokovićem.

- Idol, prijatelj, legenda. Najbolji teniser svih vremena - stoji u objavi Mihinog sina

dusanmiha11/instagram

 

Nakon svega, kao dokaz da se pravi prijatelji nikada ne zaboravljaju, jeste objava Arijane Mihajlović.

 

 

Sinišina supruga juče je na svom Instagram profilu objavila dirljiv snimak Novaka Đokovića sa proslave olimpijskog zlata i još jednom nam je pokazala zašto je omiljena srpska snaja.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs AELTC Joe Toth via Getty Images/Profimedia

Slične Vesti