Jokić 211 cm, a Natalija?! Evo koliko je supruga najboljeg košarkaša sveta niža od njega

Jokić 211 cm, a Natalija?! Evo koliko je supruga najboljeg košarkaša sveta niža od njega

Autor: | 09/08/2024

0

Svi znamo da je MVP najjače košarkaške lige na svetu  Nikola Jokić visok 211 centimetara, te da spada u najviše sportiste na svetu.

A ono što je zanimljivo je podatak da je visina Natalije Jokić jedan od najtraženijih pojmova na Guglu s obzirom da je velika razlika i više nego evidentna.

Instagram

 

Supruga najboljeg košarkaša na svetu ovih dana svim srcem navija za njega i ceo tim reprezentacije Srbije u pohodu na bronzanu medalju na Olimpijskim igrama.

Ništa manje glasnija u navijanju od Natalije nije njihova mezimica Ognjena koja će uskoro postati starija sestra s obzirom da je lepa plavuša u poodmakloj trudnoći.

Veza Nikole i Natalije datira iz srednje škole, a kako je košarkaš jednom prilikom ispričao, Natalija na početku uopšte nije pokazivala znake simpatije.

Visina Natalije Jokić je ovolika

Upoznali smo se preko zajedničkih drugara. Moje društvo i ja  izlazili smo u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvorio, sedeli smo na klupi ispred.

Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla Natalija. Dopala mi se čim sam je video, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili narednih pola godine, možda i duže.

Sve to vreme sam skrivao emocije. Kad sam joj prvi put rekao da mi se sviđa, nisam dobio nikakav odgovor. Mudro je prećutala - ispričao je on svojevremeno za magazin "Gloria".

Antonio Anhel / Ata images

 

Od prvog dana emotivnog odnosa žive bajku, nikakvi problemi nisu uspeli da ih poremete, a ono što svi primete čim ih ugledaju, osim očiju punih ljubavi, jeste ogromna razlika u visini.

Budući da je Nikola visok 211 cm i da ih nazivaju, kao što je to slučaj kod većine parova košarkaša, divom i palčicom, mnogi su se pitali koliko je visoka njegova izabranica.

Pročitajte: Ovo je kuća Nikole Jokića u koju je uložio mnogo! Komšije u Somboru izašle u javnost - Mora da se čuje ISTINA o toj porodici

Između Nikole i Natalije je 38 centimetara razlike, tako da je visina Natalije Jokić 173 cm.

Jeste li iznenađeni ovim podatkom?

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Profimedia

Slične Vesti