Nikola Jokić letuje u ovakvoj kući, ostali NBA košarkaši ljubomorni, sebi to nikada neće priuštiti

Nikola Jokić letuje u ovakvoj kući, ostali NBA košarkaši ljubomorni, sebi to nikada neće priuštiti

Autor: | 20/08/2024

1

Nikola Jokić uskoro će postati otac po drugi put, kada će njegova izabranica Natalija na svet doneti brata ili sestru preslatkoj ćerkici Ognjeni.

Photo by Gregory Shamus/Getty Images

 

O detaljima iz privatnog života sam nikada nije pričao, ali su zato komšije u rodnom Somboru imale mnogo toga da kažu na račun košarkaša i njegove velike porodice.

Upravo u svom rodnom kraju Nikola Jokić provodi leto, za razliku od većine drugih sportista koji odlaze na egzotične destinacije, a ima li većeg luksuza nego biti okružen prirodom i svojim najrođenijima?

Pročitajte: Najbolji igrač sveta, suprug i tata, ali roditelj uvek ima zamerku, otac Nikole Jokića jasan - Šta će on tamo?!

Jokić je emotivno veoma vezan za rodni kraj i svaki slobodan trenutak želi da provede u rodnom Somboru.

Konjički klub njegovog oca Branislava upravlja hipodromom, Nikola je ogroman novac uložio i u košarkaški klub i svoju ergelu, a u Somboru se trenutno grade kuće u kojima će živeti sva trojica braće sa porodicom.

O tome šta Jokić stvarno voli govorio je i njegov kum Nebojša Vagić.

- Dok je u Somboru, Nikola pored druženja i brige o svojim konjima, uživa u rekreativnim aktivnostima. Igranje tenisa, plivanja na bazenu, pecanja, odlazi i često na vikendicu.

Nas dvojica volimo da spremamo hranu u našoj domaćoj radinosti, veoma mu znači da bude okružen ljudima koje voli. Pored nas se oseća komforno isključivo na taj način - pričao je Vagić za “BSC Happy portal”, a prenosi sport.novi.ba.

M.M./ATAImages

 

Ne voli nikakve turbulentne situacije. Obožava u slobodno vreme da ide na splavaranje, svake godine idemo zajedno na Taru.

Prirodu obožava, da li kod nas na Dunavu, reka Tara ili su to planine. To su aktivnosti koje ne preskače, ništa spektakularno. Ukratko - dobra hrana, dobri ljudi, konji.

 

Komentari (1)

Loading
Mammy Blue 11:44 21.08.2024
Odgovori

Srbi i srpske novine se uvek bave ljubomorom, tračevima i podmuklim,bezvrednim ljudskim osobinama kao i ovaj članak gde piše:" zavide mu,ljubomorni su sebi ne mogu da priušte.:" Ceo svet gleda sebe i svoja posla i baš neko u svetu razmišlja gde Nikola Jokić letuje,samo se u balkanskom blatu ljudi zamlaćuju tuđim životima,umesto da se bave sobom i spostvenim životima.

hellomagazin.rs Photo by Justin Edmonds Getty Images

Slične Vesti