Koja je lepša? Nataliju Jokić svi znamo, a ovo je njena rođena sestra Maja

Koja je lepša? Nataliju Jokić svi znamo, a ovo je njena rođena sestra Maja

Autor: | 18/08/2024

0

Sestra Natalije Jokić je ova šarmantna dama

NBA zvezda Nikola Jokić učešćem na Olimpijskim igrama u Parizu oduševio je Srbiju. Ipak, posebne simpatije pobrao je kada je pokazao da ume da se veseli “kao sav normalan svet”.

Profimedia

 

Simaptični Somborac, rođen pre 29 godina, dodatnu naklonost uživa i zbog svoje porodične situacije.

Kao što je poznato, sa suprugom Natalijom deli ljubav još od srednjoškolskih dana. Nije tajna ni da je, kada je ona otišla na studije u Ameriku, pomišljao da odustane od košarke, da bi se na kraju kockice složile na najbolji mogući način.

Pročitajte: Natalija Jokić i Jelena Đoković sinoć stale rame uz rame - Koja je ispoštovala kodeks oblačenja na najjačoj zabavi u gradu

Natalija Jokić važi za jednu od najlepših među suprugama naših košarkaša. Međutim, ona nije samo lepa, već i obrazovana, budući da je završila studije psihologije.

Iako je, sa ćerkom Ognjenom, konstantno uz Nikolu, Natalija Jokić do sada nije davala intervjue. O njoj je, pre nekog vremena, govorila dve i po godine starija sestra.

Maja Maćešić je završila Pedagoški fakultet, a živi u Somboru, gde se porodica doselila nakon što je morala da napusti Hrvatsku.

- Bile smo male kada se sve to dešavalo, ja sam imala tri godine, a Natalija sedam meseci. Mama i tata su zaslužni za to što nemam loše uspomene iz detinjstva - rekla je u razgovoru za "Blic ženu".

 

 

Za sestru kaže da je njena druga polovina.

- Mi smo jako vezane. Daleko smo, ali to ništa ne znači. Svakodnevno smo u kontaktu iako ona već dugo živi u Denveru. Natalija je žena zmaj.

 

 

Na pitanje šta misli o slavnom zetu Maja je odgovorila:

- Natalija i Nikola su jako dugo zajedno. Iskreno da vam kažem, uopšte ga ne posmatram kao nekog poznatog. Mi živimo u malom mestu gde njega svi znaju, poštuju, vole i cene. Divan je, a pre svega je jedan veliki čovek.

Pročitajte: Najbolji igrač sveta, suprug i tata, ali roditelj uvek ima zamerku, otac Nikole Jokića jasan - Šta će on tamo?!

Da se, uprkos planetarnoj popularnosti, ne razlikuje previše od svojih vršnjaka Nikola Jokić svakodnevno dokazuje svojim ponašanjem van terena. Nije mali broj onih koji veruju da konje voli više od košarke, a on ne krije da uživa u pesmi i dobrom društvu.

 

Komentari (0)

Loading
Stana Luković Profimedia

Slične Vesti

Najnovije vesti