Sin ove naše pevačice devojci Marka Bijelića lajkuje svaku fotografiju, ne štedi komplimente, Melani prava zavodnica

Sin ove naše pevačice devojci Marka Bijelića lajkuje svaku fotografiju, ne štedi komplimente, Melani prava zavodnica

Autor: | 10/09/2024

0

Melani Dimitrijević već nekoliko meseci uživa u ljubavi sa Markom Bijelićema mi smo ih nedavno uhvatili u opuštenoj šetnji u Požarevcu.

O lepoti potencijalne Draganine snaje suvišno je govoriti, a zgodna plavuša je veoma popularna na društvenim mrežama gde ima više od 20.000 pratilaca.

Instagram

 

Fatalna plavuša svakom novom fotografijom zaintrigira javnost, a čini se da voli život na visokoj nozi pa je tako neretko možemo sresti u ekskluzivnim restoranima i hotelima širom sveta.

Ipak, saznali smo da je devojka Marka Bijelića veoma vredna i uspešna te da je vlasnica jednog od najpopularnijih kafića u austrijskoj prestonici, a osim što je gazdarica, ne libi se i da radi u njemu.

Nije ni čudo što je Draganin mezimac baš njoj poklonio srce, jer osim što je lepa, sposobna je i vredna te ne želi da zavisi od njegovog dinara.

Pročitajte: EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! Melani stigla kod svekrve u Požarevac, Marko Bijelić nikad srećniji

Melani Dimitrijević i pre veze sa Markom bila je veoma popularna na Instagramu, a u prilog tome govore neki zanimljivi podaci iz prethodnih godina.

Naime, istražujući njen nalog na pomenutoj socijalnoj platformi, došli smo do saznanja da joj je pre izvesnog vremena intenzivno lajkovao slike, ko drugi, nego Viktor Živojinović.

Mogu se među njenim lajkovima pronaći i drugi muškarci iz javnog života, ali čini se da je Brenin sin ipak bacio oko na Draganinu snaju dok nije uplovio u ljubavnu vezu sa Sofijom Spasojević.

Instagram

 

Instagram

 

Beogradski ugostitelj već nekoliko meseci ljubi prelepu voditeljku sa kojom je celog leta bio na primorju i uživao u morskim čarolijama, redovno obaveštavajući javnost nekim zanimljivim slikama sa letovanja.

Ista situacija je i kod Bijelića koji je letnje dane najčešće provodio u Opatiji, gde mu otac ima kuću a društvo mu je pravila nova devojka Melani Dimitrijević, koju je nedavno odveo i na upoznavanje sa bakom i dekom u Kasidol.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Instagram

Slične Vesti