Ovu pesmu sviramo za našeg Boru: Bajaga prekinuo koncert, celo Ušće plakalo VIDEO

Ovu pesmu sviramo za našeg Boru: Bajaga prekinuo koncert, celo Ušće plakalo VIDEO

Autor: | 01/09/2024

0

Bajaga posvetio pesmu Čorbi na koncertu na Ušću

Oko 50.000 ljudi sinoć se okupilo na Ušću, gde su Bajaga i Instruktori održali koncert za pamćenje i lekciju o tome kako se posle 40 godina na muzičkoj sceni traje i traje.

F.S./ATA Images

 

U jednom trenutku, Bajaga je prekinuo koncert, obratio se kolegi i prijatelju, rokeru Bori Đorđeviću, koji se trenutno bori za život u bolnici u Ljubljani.

Oglasio se Bajaga nakon što je saznao za Borino loše stanje: Takav je on čovek...

Bajaga je imao potrebu da mu posveti pesmu „Kad hodaš”, a pre toga je uputio dirljive reči Bori Čorbi.

-  Ovu pesmu sviramo za našeg dragog Boru, za dobro zdravlje - rekao je Bajaga, a publika je briznula u plač i zapevali svi uglas. 

Inače, pesma „Kad hodaš”, koju je Bora otpevao na albumu „Večeras vas zabavljaju muzičari koji piju” iz 1984. godine, a prvobitno je bila singlica uz „Priču o Žiki Živcu”, proglašena je jednom od najlepših balada, a koliko je moćna govori i činjenica da ju je Bajaga uvrstio na svoj lajv album iz 1989. godine „Neka svemir čuje nemir”.

 

 

Inače, nakon aprilskog koncerta u MTS dvorani, koji je bio omaž albumu „Pozitivna geografija”, Bajaga je krenuo sa velikom turnejom pod nazivom „Samo nam je ljubav potrebna”.

Ova turneja obuhvatila je više od 40 gradova i svuda gde je Momčilo Bajagić nastupao, tražila se karta više.

Koncert je započeo pesmom „Grad”, a Bajaga je izjavio: „Beograde, volim te”, što je dodatno zagrejalo atmosferu. Veliki broj posetilaca došao je da čuje vanvremenske hitove popularnog muzičara.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs F.S./ATA Images

Slične Vesti

Najnovije vesti