Snimci sa poslednjeg Borinog koncerta kidaju dušu, pokušajte da zadržite suze VIDEO

Snimci sa poslednjeg Borinog koncerta kidaju dušu, pokušajte da zadržite suze VIDEO

Autor: | 04/09/2024

0

Bora Đorđević preminuo je u ranim jutarnjim satima u bolnici u Ljubljani usled komplikacija zbog opstruktivne bolesti pluća sa kojim se borio dve nedelje.

Menadžer Bane Obradović odmah je otkazao sve zakazane koncerte po gradskim trgovima, a poslednji nastup Bore Čorbe bio je nedavno na motorijadi u Šamcu. Ispostaviće se, veoma emotivan sa razlogom.

Radule Perisic/ATAImages

 

Mnogobrojne prijatelje, porodicu, ali i fanove iz čitavog sveta ova vest je zavila u crno, s obzirom na to da je preminula legenda domaće rok scene.

Publika se decenijama radovala koncertima najpopularnije grupe, koja je punila dvorane i trgove širom Evrope.

Poslednji nastup Bore Čorbe u nizu bio je nastup u Šamcu, gde je publika zajednoo s njim pevala od prvog do poslednjeg takta.

Masa ljudi uživala je u dobro poznatim stihovima koje je sam Đorđević napisao, ne znajući da su na njegovom poslednjem koncertu.

Pročitajte: Potresne scene iz bolnice - Ovako je Bora izgledao u poslednjim trenucima, menadžer se oglasio, Dubravka u suzama

- Radiću šta god hoću, ko će da mi zabrani?! Napiću se i pevaću na sopstvejoj sahrani! - jedni su od stihova koje je „Riblja čorba” tada otpevala, a koji su snimljeni objavljeni na društvenim mrežama.

Podsećanja radi, frontmen rok grupe 20. avgusta hitno je primljen u bolnicu u Ljubljani usled problema koje mu je izazvala opstruktivna bolest pluća.

Lekari su davali sve od sebe, činili i nemoguće da se Borino stanje stabilizuje, ali ipak, bolest je bila jača.

Uz njega su sve vreme bili supruga Dubravka Milaković, kao i menadžer Bane Obradović, koji je javnost redovno obaveštavao o Borinom zdravlju.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Goran Antley / m24 Salomon / Profimedia

Najnovije vesti