Dobra si majka! Oglasio se Duško Tošić, Jeleni posle razvoda poručio: Voleo bih da...

Dobra si majka! Oglasio se Duško Tošić, Jeleni posle razvoda poručio: Voleo bih da...

Autor: | 15/09/2024

1

Danas je i zvanično okončana brakorazvodna parnica između Jelene Karleuše i Duška Tošića, te je njihovom braku dugom 16 godina došao i zvanično kraj.

Nakon što je pevačica na svom Instagramu objavila da je potpisala papire za razvod, oglasio se Duško Tošić i podelio svoju stranu priče.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Poštovani mediji i prijatelji,

Nakon 16 godina braka sporazumno sam se razveo od majke moje dece Jelene. Sporazum je sastavljen obostrano i na zadovoljstvo svih, a najviše se odnosio na budućnost naše dece, što je nama najbitnije.

Sva naša zajednička nepokretna imovina, dogovorili smo se, da pripadne našim ćerkama Atini i Niki.

Takođe, svaka obaveza mene kao oca i muške figure se podrazumeva. Meni je najbitnija stavka bila da mogu da provodim vreme sa našom decom kad god poželim i kad god sam u prilici.

Pročitajte: Kome idu milioni, a kome luksuzne nekretnine? Ovako je podeljena imovina Jelene i Duška

Što se tiče Jeleninog i mog odnosa, normalno je da kada se razvod dešava postoje ljutnje i varnice, ali ja se nadam da će i to prestati jednog dana.

Smatram da je Jelena dobra majka i dobar drug i voleo bih da ostanemo prijatelji i imamo dobar odnos zbog naše dece.

Instagram

 

Jeleni želim sve najbolje, i uvek ću biti tu za majku moje dece, kao i za svoju decu. Sve ružne stvari treba da ostanu iza nas, da jedino naša deca budu centar našeg sveta kao što jesu - zaključio je Tošić.

Podsećanja radi, pop diva je rano jutros u svom saopštenju za medije izjavila da sa bivšim suprugom ne želi više da ima nikakav kontakt niti da čuje za njega.

 

Komentari (1)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti

Najnovije vesti