Vraća se Saša Popović! Snežana Đurišić otkrila tačan datum kada će stati pred kamere

Vraća se Saša Popović! Snežana Đurišić otkrila tačan datum kada će stati pred kamere

Autor: | 30/09/2024

0

Povratak Saše Popovića u Zvezde Granda svi željno iščekujemo.

Kreativni direktor "Grand" produkcije i idejni tvorac kultnog muzičkog takmičenja izostao je sa snimanja prvih nekoliko emisija nove sezone zbog narušenog zdravstvenog stanja.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Pre dve nedelje otpočelo je snimanje 18. sezone bez Popovića, a njega je zamenio u fotelji žirija Voja Nedeljković, dok je na sceni voditelj Milan Mitrović.

Brojne novine uvedene se u takmičenje, a sve je to tokom letnje pauze osmislio ko drugi nego kreativni direktor najuspešnije produkcijske kuće.

Ipak, njegovo zdravstveno stanje je nestabilno te nije želeo da se izlaže dodatnom naporu i da dolazi na snimanja koja traju po ceo dan.

I dok se spekulisalo da je Saša završio u bolnici, sve to je ubrzo negirala njegova saradnica i prijateljica Vesna Milanović, a sada je Snežana Đurišić otkrila kada se očekuje povratak Saše Popovića:

Pročitajte: On će sesti u stolicu Saše Popovića u "Zvezdama Granda"

- Saša Popović nam se pridružuje uskoro, jer je zbog zdravstvenih razloga odsutan. Željno čekamo to sledeće snimanje. On dolazi na sledeće snimanje - istakla je ona.

Podsećanja radi, Popović je u maju ove godine slomio nogu zbog čega je morao da izostane sa nekoliko snimanja a jednom prilikom je na posao došao na štakama.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Iako je delovalo da oporavak ide svojim tokom, situacija se zakomplikovala pa mu je predloženo lečenje u inostranstvu koje je on, naravno, prihvatio.

Od njega se ne odvaja njegova najveća podrška, supruga Suzana koja tokom ovih nekoliko meseci nije želela da daje izjave za medije.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti

Najnovije vesti