Posle uspešne fudbalske karijere, Duško Tošić postao ugostitelj, restoran u Beogradu otvoren

Posle uspešne fudbalske karijere, Duško Tošić postao ugostitelj, restoran u Beogradu otvoren

Autor: | 21/09/2024

0

Pre šest dana i zvanično su na 16 godina dug brak stavili tačku Jelena Karleuša i Duško Tošić.

I dok pop diva ovih dana gostuje po brojnim emisijama gde je njihov razvod jedna od nezaobilaznih tema, vest da je Duško Tošić otvorio restoran u Beogradu sve je bacila u drugi plan.

M.M, Antonio Ahel/ATAImages

 

Nekadašnji fudbaler od kada je završio profesionalnu karijeru većinu vremena provodi u Beogradu gde su mu i mezimice Atina i Nika.

Između ostalog to je jedan od razloga zbog kog je poželeo da ima dodatni izvor prihoda i posao u srpskoj prestonici, a posle dugo razmišljanja čime bi mogao da se bavi, odluka je pala na ugostiteljstvo.

Naime, fudbalski menadžer oko sebe je okupio tim stručnih ljudi i zajedno su ušli u projekat otvaranja ekskluzivnog restorana u jednom elitnom naselju u Beogradu gde živi veliki broj javnih ličnosti.

Karleušin bivši suprug prethodnih dana odbrojovao je na Instagramu najavljujući nešto veliko ali niko nije mogao da nasluti šta se išečekuje.

Pročitajte: Dobra si majka! Oglasio se Duško Tošić, Jeleni posle razvoda poručio - Voleo bih da...

Sada je sve jasno jer od danas su vrata novog, luksuznog restorana otvorena, a Tošić se na pomenutoj društvenoj mreži pohvalio kako izgleda enterijer.

Dominiraju tamne nijanse, a sve je urađeno u stilu najskupljih italijanskih restorana.

Duž celih zidova nalaze se police, a na svakoj od njih flaša vina, među kojima su i ona koja ćete moći da popijete samo u ovom restoranu.

Instagram

 

Instagram

 

Ne znamo da li Jelena zna da je Duško Tošić otvorio restoran u Beogradu, ali verujemo da ona tamo neće biti redovan gost.

Podsećanja radi, muzička zvezda izjavila je prethodne nedelje da za bivšeg muža ne želi da čuje niti će se truditi da sa njim nakon razvoda ostane u korektnim odnosima. 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Anhel / Ata images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti