Pre Sandre Milan Kalinić voleo je ovu glumicu: Zauvek će biti deo mog života, to je moja jedina i prava veza...

Pre Sandre Milan Kalinić voleo je ovu glumicu: Zauvek će biti deo mog života, to je moja jedina i prava veza...

Autor: | 30/09/2024

0

Devojka Milana Kalinića od sada će biti jedna od najpularnijih tema u medijima, jer vest da se posle 18 godina braka razvodi, sinoć je sve šokirala. 

Milan i Sandra Kalinić u braku su od 2006. godine i ponosni su roditelji dvoje dece, ćerke Tee i sina Vuka.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Koliko su Milan i Sandra bili idealan par, barem se to u javnosti tako činilo, govori i činjenica da se o Milanovim bivšim ljubavima jedva i pisalo. 

Bivša devojka Milana Kalinića bila je jedna naša glumica. 

Devojka Milana Kalinića bila je ONA

Kalinić je oduvek pričao da je sa suprugom ima otvoren odnos od prvog dana i da među njima nikada nije bilo tajni. Tako joj je priznao i da je pre nje bio u vezi sa našom poznatom glumicom Tanjom Anđelić

Pročitajte: Milan Kalinić se razvodi posle 18 godina braka!

- Mi smo išli zajedno na akademiju, na klasu. Moja supruga Sandra sve zna. Tanja je bila moja jedina i prava veza pre nje. Bio sam zaljubljen i ona u mene.

Voleli smo se oko godinu i po dana, ne mogu tačno da se setim. Tanja će zauvek biti deo mog života, mora da bude - iskreno je priznao jednom prilikom Kalinić u emisiji "Pretres".

Antonio Ahel/ATAImages

 

Iako je veoma talentovana i uspešna, bivša devojka Milana Kalinića uspela je da svoj privatni život sačuva od radoznalih pogleda. 

Sa druge stane Milan se oženio prelepom Sandrom i uspešno gradio svoju glumačku karijeru. Međutim, kako je sinoć Informer preneo u privatnom žvotu, glumcu ne cvetaju ruže, pa se iselio iz porodičnog stana u Beogradu. 

- Ne dajem komentare na tu temu - kratko je rekao je Milan za "Blic".

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
Stana Luković M.M./ATA Images