Komšije o Kaliniću ništa dobro nemaju da kažu, a ovakav luksuz na Voždovcu ostavio Sandri i deci FOTO

Komšije o Kaliniću ništa dobro nemaju da kažu, a ovakav luksuz na Voždovcu ostavio Sandri i deci FOTO

Autor: | 06/10/2024

0

Stan Milana Kalinića na Voždovcu luksuzna oaza

Milan Kalinić i njegova supruga Sandra odlučili su da stave tačku na brak dug skoro 20 godina.

kalinic.milan72/instagram

 

Iza sebe imaju dvoje dece, ćerku Teu i sina Vuka, ali i imovinu koju je trebalo podeliti na ravne časti.

Ako je verovati dobro upućenim izvorima, luksuzna nekretnina na Voždovcu pripašće Sandri i deci, dok je voditelj privremeno smešten kod majke Bobe u stanu u centru Beograda.

Pročitajte: Razlika u godinama bila je očigledna na fotografijama - Evo koliko je Kalinić stariji od bivše supruge Sandre

Pored stana, Sandri će pripasti i jedan automobil, dok će Milan zadržati džip i skuter koje koristi za obavljanje svakodnevnih obaveza.

kalinic.milan72/instagram

 

- On odavno ne živi ovde. Primetili smo to jer njegov džip više nije ovde parkiran, ali dolazi. Dolazi često skuterom ovde, nosi kacigu, uglavnom predveče. Bude tu dva, tri sata i onda čujem skuter kako odlazi - tvrdi komšija za "Kurir".

- Ranije smo ih viđali uvek zajedno i dobro raspoložene. Međutim, ja mislim da dok žena ćuti dobro je, kad progovori i primeti neke stvari, nastaje problem. 

kalinic.milan72/instagram

 

On je uspešan, poznat, zgodan, mlade devojke vole to.

Pročitajte: Pre Sandre Milan Kalinić voleo je ovu glumicu - Zauvek će biti deo mog života, to je moja jedina i prava veza...

Nemam lepe reči za njega kao komšiju. Nadobudan je i težak, dok je ona jedna super žena - rekao je komšija sa Voždovca gde je par godinama živeo u nekretnini koja oduzima dah.

Sudeći prema fotografijama koje su redovno delili i Milan i Sandra iz porodične oaze, mogli smo da primetimo da domom dominiraju svetli tonovi.

kalinic.milan72/instagram

 

Nameštaj je luksuzan, a prostorije velike toliko da je Milan sa sinom jednom prilikom igrao tenis.

Kućni bioskop, mnoštvo knjiga, polica, udobna i velika komoda, ukrasne svetiljke i sve to u sličnim tonovima nalazi se u stanu koji ne može svako da priušti sebi.

Kuhinja je odrađena u američkom stilu i vrlo je uredna i opremljena svim aparatima bele tehnike, a u nastavku se nalazi trpezarija sa velikim stolom.

kalinic.milan72/instagram

 

Iako je brak doživeo krah, Milan i Sandra su uspeli da zadrže korektan odnos zbog dece, pa tako Milan redovno viđa decu, a susret sa Sandrom izbegava vešto.

Komentari (0)

Loading
Jelena Mladenović kalinic.milan72/instagram

Slične Vesti